The International Club Berlin er stedet der folk fra diplomati, politikk, næringsliv, kultur og akademiske miljøer kommer sammen for å møtes til en hyggelig samtale og samt nyte sosial avslapning.

Klubben ble grunnlagt i 1994, og er en etterfølger av The Berlin Ice-skateing Club og The British Officer’s Club.  Klubben er privat med en personlig atmosfære der medlemmene og deres gjester kan pleie forretningsforbindelser og private kontakter i en konfidensiell setting.

Klubben ligger i den vestlige delen av Berlin (tidligere Vest-Berlin), tilbyr en elegant engelsk atmosfære, og er omgitt av majestetiske trær og et omfattende parkanlegg.

Medlemmer av våre gjensidige klubber er velkommen til å bruke restauranten samt våre omfattende sportsfasiliteter under sitt opphold i Berlin. Vi ville også være glad for å se dere på klubbens arrangementer. Ta kontakt med vår klubbsekretær for å informere om ditt besøk.


Medlemmer av våre gjensidige klubber og deres gjester bruker International Club Berlin og dets fasiliteter på egen risiko. Klubben påtar seg intet ansvar for ulykker, tap eller skader mens du bruker klubbens fasiliteter

Sport
Sport har alltid spilt en spesiell rolle i livet til klubben. Gjennom året tilbyr The International Club Berlin sine medlemmer mange og varierte rekreasjonsmuligheter, inkludert alternativer for nybegynnere og de ​​som ønsker å friske opp gamle ferdigheter. Ved forespørsel kan våre dyktige trenere gi assistanse i mange forskjellige idrettsdisipliner; det finnes også spesielle kurs for barn.


I tillegg til in-house tennisfasiliteter med 8 baner, har medlemmene i sommerhalvåret også tilgang på et 25-meter langt svømmebasseng. International Club Berlin samarbeider også med to golfklubber i nærheten, og tilbyr sine medlemmer gunstige vilkår til et yoga treningsstudio og en dagspa i indre by på Potsdamer Platz. Foretrekker du noe mer rolig, kan du delta i den ukentlige bridgen i klubbhuset.


Club Events

The International Club Berlin arrangerer en rekke arrangementer gjennom hele året, og tilbyr sine medlemmer muligheten til å bli kjent i en hyggelig atmosfære.


Restaurant

Klubbens restaurant er reservert for medlemmer og deres gjester. De er velkomne hele året, enten de vil lese, møte venner og forretningspartnere, spise eller feire.

Ingen overnatting, men klubben samarbeider med flere hotell i nærheten.The International Club Berlin
Thüringer Allee 5-11
14052 Berlin

Telefon:  +49 30 30 67 22-0
Telefaks: +49 30 301 98 38
E-post: info@ic-b.de
Link til klubbens hjemmeside